Berging

Geen klus is voor ons onmogelijk, wij gaan de uitdaging graag aan.

U heeft een ongeval gehad, wat nu? 


Controleer of u verantwoord verder kunt rijden. 
Nadat u met uw tegenpartij het Europees schadeformulier heeft ingevuld, kijkt u of het verantwoord is om verder te rijden met het voertuig. Is er geen lekkage van vloeistoffen? (Koelvloeistof, olie, etc.) Werkt de verlichting nog? (Check het dim- en achterlicht, knipper- en remlicht). Controleer ook de wielstand. Staan de wielen nog recht onder het voertuig en stuurt het voertuig nog goed? Mocht een van bovenstaande problemen zich voordoen, of zijn er andere gebreken n.a.v. het ongeval? Neem dan contact op met de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij of bel anders de politie voor hulp (0900-8844).

U kunt niet verder met uw auto, wat nu?
Neem contact op met de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. Dit alarmnummer staat vermeld op de Groene Kaart. Kijk bij ‘alarmcentrale’ of ‘alarmservice’. Nadat u de situatie heeft uitgelegd komt de berger ter plaatse. De berger draagt zorg voor berging en transport van het voertuig vanaf de plaats van het ongeval naar de eindbestemming (herstelbedrijf, autobedrijf of huisadres). Eventueel kan het voertuig worden gestald (max. 3 dagen). Het bergingsbedrijf ruimt de brokstukken en vloeistoffen op rondom de plaats van het ongeval.

Kostenloze hulpverlening bij een ongeval.
De berging en transport van uw voertuig komt voor rekening van uw verzekeraar (zie polisvoorwaarden of Groene Kaart). Of u nu WA of all risk verzekerd bent; u heeft altijd recht op hulp, 24/7


Klik op foto om te vergroten!